2009 m. gruodžio 25 d., penktadienis

WEB Akademija


Pagaliau!!!

Pagaliau atsirado internetinio verslo profesionalų ir mėgėjų klubas - WEB Akademija!

Kaip skelbia klubo šūkis - "XXI amžiaus elektroniniam verslui!"

Ištrauka iš pristatomojo WEB Akademijos Klubo straipsnio:

Verslo pasaulis keičiasi. Visos tendencijos rodo į internetą, kurio efektyvumas didėja ne dienomis, bet valandomis. Perspektyvi erdvė, kur Jūsų idėjos ir produktai ne tik turi neatsilikti nuo bangos, bet ir išsiskirti milžiniškame informacijos sraute. Ryškėja ne tik naujos verslo idėjos savarankiškoms veikloms, bet ir atitinkamos srities specialistų poreikis kiekvienoje įmonėje.
Didžiausios problemos žvelgiant į interneto platybes – specifinių žinių trūkumas, informacijos pasikeitimo greitis ir vartotojų poreikiai internete. Sunkumai įmonėse – atsilikimas nuo operatyvaus ir tikslingo naujovių pritaikymo. Atsižvelgdami į sėkmingo verslo dėsningumus, suprantame, kad kiekvienoje problemoje slypi didžiulis galimybių potencialas. Deja, kasdienio milžiniško elektroninių naujienų rinkinio perskaitymo jau neužtenka, kad įvaldytumėte naująsias internetinio verslo formas.

WEB Akademija – efektyvaus tobulėjimo erdvė, skirta internetinio verslo profesionalams ir besidomintiems tokiomis galimybėmis. Internetinį verslą kuriantys entuziastai, internetinių projektų vadovai, naujas tendencijas siekiantys įvaldyti rinkodaros specialistai, web dizaineriai ir Jūsų kontaktai, siekiantys didesnės vertės Jūsų kuriamiems ar jau esamiems projektams. Prie narių prisijungti kviečiame visus norinčius sužinoti kaip efektyviai išnaudoti visas interneto teikiamas galimybes Jūsų verslui.

Šių metų Lapkričio 27 d. pirmo susitikimo metu buvo pristatytos dvi temas. Žydrūnas Sadauskas pristatė pranešimą: „Socialinių tinklų marketingas“. Martynas Jokubauskas papasakojo apie: „Paieškos jėgainių optimizavimas tinklaraščiuose“. Po kiekvienos iš jų vyko praktiniai užsiėmimai. Taip pat buvo plačiau papasakota apie WEB Akademijos tikslus ir siekius.

WEB Akademijos Klubo formatas:

Kiekvieno susitikimo metu bus pristatoma po dvi temas. Po kiekvienos iš jų vyks praktiniai užsiėmimai (workshops) ir diskusijos. Į WEB Akademiją susirinksime kartą per mėnesį – bendrausime pusę darbo dienos. Nesiekiame kiekybės – siekiame didžiausio efektyvumo, todėl ribojame kiekvieno susitikimo dalyvių skaičių. Visi kartu naudosimės balso teise išrinkti numatomo kito mėnesio susitikimo lektorius. Bendrausime ir dalinsimės patarimais uždaroje socialinio tinklo „Facebook“ grupėje, uždarame video archyvų kanale.

Platesnę informaciją rasite apsilankę WEB Akademijos tinklapyje:

WEB VirTUvė

Komentarų nėra: